Fietsexcursies voor groepen

Noord-Beveland herbergt een schat aan verhalen: rijke cultuur historie, verdronken polders, prachtige natuurgebieden, inlagen, kortom een eindeloos eiland waarover veel te vertellen valt. Stichting Verhalen in het Land is opgericht om deze verhalen uit te dragen en levend te houden.

Wij verzorgen graag fietsexcursies o.l.v. een gids voor groepen op aanvraag. De gids neemt je mee naar plekken waar de geschiedenis en cultuur van dit voormalige eiland tot leven komen.

Voor gasten van campings, bungalowparken, hotels kunnen we bijvoorbeeld avond- of middagtochten organiseren. Of wellicht wilt u met uw bedrijf of vereniging een keer mee te fietsen om zo dit eindeloze eiland nog beter te leren kennen.

Interesse?

Neem contact op met