Verhalen in het land

Ontdek de bijzondere verhalen en geheimen van Noord-Beveland tijdens de fietsexcursies van Verhalen in het Land

Noord-Beveland herbergt een schat aan verhalen: rijke cultuur historie, verdronken dorpen, prachtige natuurgebieden, inlagen, karrevelden, kortom een eindeloos eiland waarover veel te vertellen valt. Stichting Verhalen in het Land is opgericht om deze verhalen uit te dragen en levend te houden.


Verspreid over Noord-Beveland staan unieke verhalenborden waar je een fietstocht langs kunt maken. Zo ontdek je al fietsend Noord-Beveland via bijzondere wetenswaardigheden en goed bewaarde geheimen. Voor groepen kunt op aanvraag deze route ook met een gids afleggen. Hij neemt je mee naar plekken waar de geschiedenis, cultuur en natuur van het eiland tot leven komen.  Voor meer informatie: Tel. 0118-583615

Eén route van Verhalen in het Land ook verkrijgbaar is als MP3-route, zodat de route zelfstandig aan de hand van MP3-geluidsfragmeneten gereden kan worden. De verhalen van Noord-Beveland worden op een interactieve manier overgebracht. Daarmee blijft de cultuurhistorie, natuur en de geschiedenis van Noord-Beveland voor een breed publiek toegankelijk. Deze MP3-fietsroute is verkrijgbaar bij VVV Kamperland..