Wie zijn wij

Stichting Verhalen in ’t Land is in 2006 opgericht ter promotie van (begeleide) fietsexcursies, om Noord-Beveland als regio aan te bieden als nieuwe dagattractie. Bewoners en recreanten leren Noord-Beveland kennen op een veelzijdige manier, krijgen meer informatie over de regio en waarderen én beleven de omgeving!

Per 1 januari 2010 is Stichting Verhalen in het Land ondergebracht bij VVV Walcheren en Noord-Beveland.

Gidsendienst

“Verhalen in het land” is een gidsendienst waarbij een gids uitleg geeft bij de informatieborden. Deze staan verspreid over het eiland Noord-Beveland. De borden vertellen wat over de geschiedenis van de desbetreffende locatie en wat hij tegenkomt in het landschap. De fietsexcursie is begeleid en de kennismaking met cultuur, historie en leuke wetenswaardigheden staat voorop.

Het gidsenteam bestaat uit 5 enthousiaste mensen die de cultuur van Noord Beveland hoog in het vaandel hebben staan en die ook uit willen dragen.