Fietsbrochure Verhalen in het Land

In de nieuwe fietsbrochure “Verhalen in het Land” zijn drie verschillende themaroutes op Noord-Beveland opgenomen, inclusief een MP3-route die aan de hand van geluidsfragmenten gereden kan worden!

Noord-Beveland herbergt een schat aan verhalen: rijke cultuurhistorie, verdronken polders, prachtige natuurgebieden, inlagen, karrevelden, kortom een eindeloos eiland waarover veel te vertellen valt. Deze verhalen zijn vermeld op unieke verhalenborden, die verspreid over Noord-Beveland staan. Hierop is informatie te lezen is over markante punten, bijzondere landschapelementen, geschiedenis, cultuur en natuur.

In de routebrochure zijn drie fietsroutes opgenomen die u langs deze verhalenborden leiden. De brochure is verkrijgbaar bij de VVV’s op Walcheren en Noord-Beveland voor € 2,75.

Één van de routes kan gereden worden aan de hand van MP3-geluidsfragmenten. Zo ontdekt u al fietsend Noord-Beveland via bijzondere wetenswaardigheden en goed bewaarde geheimen.

De MP3-fragmenten voor deze route zijn te downloaden via www.mp3routes.nl of leen een MP3-speler bij VVV Kamperland (Veerweg 40a), tegen een borgbedrag van € 10,-.

Bestel de brochure online