VVV Lekkerweg

VVV Lekkerweg is een digitale cadeaukaart waarmee je een overnachting naar keuze cadeau geeft.

De ontvanger kan kiezen uit maar liefst 2500 overnachtingsadressen in heel Nederland. Deze variëren van luxe hotels tot intieme B&B’s en van gezellige vakantie- huisjes voor het hele gezin tot avontuurlijke bootjes. Ook de landelijke ketens zijn beschikbaar.

Het leukste overnachtingscadeau

De VVV Lekkerweg cadeaukaart is na aankoop 5 jaar geldig en kent geen beperkingen in boekingsperiode. Overnachtingen tijdens schoolvakanties en feestdagen zijn dus ook mogelijk. Je bepaalt zelf de waarde van de VVV Lekkerweg cadeaukaart, dat  kan vanaf € 25,00. Een toepasselijk cadeau voor een zilveren huwelijk, de 50ste verjaardag of voor een 40-jarig jubileum. 

Een unieke cadeaukaart

Tijdens het zoeken naar een geschikte accommodatie worden VVV-tips getoond voor leuke uitjes en activiteiten in die regio en in die periode. Denk aan een aparte expositie of een wandeling met boswachter. Dit maakt VVV Lekkerweg speciaal. 


VVV Lekkerweg gekregen?

Heb je het leukste overnachtingscadeau gekregen en wil je weten waar je deze allemaal kunt besteden? Via onderstaande link vind je alle overnachtingsadressen. Tip! Activeer eerst je VVV Lekkerweg cadeaukaart voordat je een accommodatie boekt.

Kies hier je accommodatie