Wifi Zeeland

Welkom bij WiFi Zeeland! WiFi Zeeland is een initiatief van DELTA in samenwerking met de Provincie Zeeland en VVV Zeeland. WiFi Zeeland bied je de mogelijkheid om gratis gebruik van WiFi te maken op verschillende plaatsen in Zeeland. Met WiFi Zeeland kun je eenvoudig, gratis, je e-mail checken, webpagina’s bezoeken, twitteren en facebook-en met een snelheid van 1 Mbps. Vanaf augustus 2012 kun je, tegen betaling, gebruik maken van een snellere variant van WiFi Zeeland.

Je kunt nu gebruik maken van deze internetdienst. Benieuwd naar andere locaties waar je via WiFi Zeeland kunt internetten? Hou de locatielijst in de gaten!

Voor je van start gaat, geven we je graag nog een aantal tips.

Gebruik

  • Maak pas verbinding als u een plek heeft gevonden met een goed bereik. Een slecht signaal gaat ten koste van de snelheid.
  • Open uw internet browser. Mocht het inlogscherm van WiFi ZEELAND niet zichtbaar zijn, open dan een willekeurige website. De inlogpagina van WiFi ZEELAND wordt dan geladen. Volg de instructies op het scherm om gebruik te maken van WiFi ZEELAND.

Veiligheid

WiFi ZEELAND is een publiek netwerk en dus minder veilig dan uw eigen WiFi netwerk thuis.

  • Door u verstuurde en ontvangen gegevens kunnen zichtbaar zijn voor anderen. Voorzichtigheid is op zijn plaats.
  • Verstuur geen vertrouwelijke informatie als dat niet hoeft.
  • Kijk uit met het inloggen op websites zoals social media of bij uw bank, type het adres van dergelijke websites zelf in en controleer deze goed. 
  • Diensten als banken en social media verzorgen altijd de mogelijkheid om veilig in te loggen met SSL of HTTPS. Deze beveiliging is herkenbaar aan het ‘slotje’ in de statusbalk van uw browser en dat er voor www https staat vermeld.  Als u dit slotje niet ziet, log dan niet in.

We wensen je veel gemak van WiFi Zeeland!