Over deze locatie

Uitstekend verzorgde, compleet ingerichte, gezellige  vakantiewoning voor 6 pers. 300 meter van strand. Onze "boerderij" heeft een ruime woonkamer met eetkamer gedeelte voor 6 personen. In de woonkamer staat een flatscreen tv en een dvd/cd speler. De keuken is compleet ingericht  met afwasmachine, oven, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, alle keukengerei, kortom  alles is aanwezig.  Op de begane grond vind je tevens een ruime badkamer met douche en bad, handdoekradiator en thermostaat kraan en een apart toilet.

Op de eerste verdieping vind je 3 ruime slaapkamers, 1 met een 2-persoonsbed, 1 met een stapelbed en 1 met 2 1-persoonsbedden.  Op de eerste verdieping is ook nog een 2e toilet.

De woning heeft een terras voor en achter, met tuinmeubelen en parasol. Je kunt ook gratis gebruik maken van de wasmachine en droger op onze camping, en als kinderen op de camping willen spelen dan kan dat natuurlijk ook. Wij hebben ook een strandhuisje wat je voor een gereduceerde prijs bij de woning kan huren.

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

Alle dagen in het jaar open!

Contactgegevens

Joossesweg 5
4361 KC
Westkapelle
maja@caravancampingwestkapelle.nl
0118-571238


Bekijk route