Stoomtrein Goes-Borsele
Terra Maris Ooskapelle

Je bent welkom om te genieten van al het moois in Zeeland. Reserveer vooraf je accommodatie, restaurant, strandcabine of museumbezoek. Blijf verstandig, vermijd drukte en houd minstens 1,5 meter afstand.

Leer Zeeland en het achterland van een andere kant kennen tijdens een dag uit. Bezoek een van de Zeeuwse musea. Leer de achtergrond en cultuur van de Zeeuwen kennen. Of leef je uit in een van de speeltuinen, binnen of buiten. Ga shoppen in Zierikzee of Goes. Combineer je dag shoppen met lekker eten en drinken in Bourgondisch Sluis.

Natuurlijk op pad

Schuim de stranden van het Zwin af op zoek naar oude haaientanden. Of ga mee met een natte laarzentocht bij Sint Annaland of door het Verdronken Land van Saeftinghe. Ontdek de natuur van de Zeeuwse duinen of huur een jacht en verken de Zeeuwse wateren in je eigen tempo.

Attracties

Voor een dagje uit in Zeeland kun je ook kiezen uit een van de vele attracties. Deltapark Neeltje Jans combineert leren en vermaak. Je kunt er ook in een van de pijlers van de Oosterscheldekering kijken. Of erop klimmen. Een dagje uit met de stoomtrein Goes-Borsele is een rit terug in de tijd. Met een echte stoomtrein tuf je door het Zeeuwse landschap.

Zeeland vanuit de lucht

Bekijk Zeeland eens van de andere kant. Je kunt op Zeeland Airport een rondvlucht boven Zeeland boeken bij Aerolin. Tijdens het vliegen zie je dat Zeeland letterlijk een land in zee is. In voor een adrenalinekick? Spring dan uit het vliegtuig voor een tandemsprong samen met een ervaren instructeur van Skydive Zeeland.

Centrale ligging

Zeeland ligt gunstig ten opzichte van een aantal grote steden. Binnen een uur sta je in Rotterdam, Breda of Antwerpen. Steden waar je je prima kunt vermaken met winkels, terrassen, bioscoop en theater. Of blijf in Zeeland en sluit een dagje uit in Vlissingen af met een bioscoopbezoek aan Cinecity.

Prison Island Middelburg

GlowGolf Middelburg