Zeeland heeft kilometerslange stranden en overal is het water in de buurt om je op uit te leven. In een groep is dat wel zo leuk. Met zijn allen het water op, met een sloep of met een rondvaartboot. Blijf je liever op het droge? Dan hoef je je ook echt niet te vervelen, want er zijn genoeg groepsuitjes te bedenken in het Zeeuwse achterland. Met groep vrienden een weekend aan de Zeeuwse kust of met je wielergroep de Zeeuwse wind trotseren. Waar je ook bent in Zeeland, gezellige restaurants liggen hier altijd om de hoek. Je wordt er getrakteerd op typisch Zeeuwse specialiteiten, koud van de grond of vers uit het water.

Groepsarrangementen Zeeland bestaat uit een team enthousiaste en vakkundige medewerkers die perfect de weg weten binnen Zeeland. De mooiste groepsuitjes maken jouw bezoek aan Zeeland onvergetelijk. Ze kunnen je op weg helpen met het boeken van een overnachting. Of stellen graag een compleet programma voor je samen met rondleidingen, sportieve (strand)activiteiten, fietstochten en vaartochten.

Als je met een groep op pad gaat, wil je onbezorgd van elkaar genieten en plezier maken. Groepsarrangementen Zeeland neemt daarom graag de planning van jouw groepsuitje voor hun rekening. Zij regelen de financiën en regelen verder alles voor jullie. Of je nu kiest voor een dagprogramma of een meerdaags arrangement, Groepsarrangementen Zeeland zorgt voor een unieke Zeeland ervaring!

Onze bedreven gidsen zijn het hele jaar beschikbaar om jouw groepsuitje te begeleiden. Elke rondleiding heeft een eigen sfeer en is elk seizoen bijzonder. Je kunt met jouw groep allerlei tochten met een gids maken, zoals fietstochten, wandeltochten, stadswandelingen, boottochten en busreizen. Er zijn ook volledige begeleide dagtochten mogelijk. We zoeken graag een gids die perfect bij de groep past.

De mogelijkheden voor een groepsuitje in Zeeland zijn eindeloos. Er zijn talloze mogelijkheden in activiteiten en combinaties daarvan. Wat denk je van een gezellig en actief watersportweekend met clinics kitevliegeren en strandzeilen? Op zoek naar inspiratie en nieuwe ideeën? Volg dan gezamenlijk creatieve workshops of boek een fiets-of wandelarrangement. Leer de smaak van Zeeland kennen tijdens culinaire proeverijen. Groepsarrangementen Zeeland helpt je graag op weg met het maken van een keuze in het aanbod.

Speciaal voor jou

Dreischor

Workshop Keramiek

• dreischor