Vijf tips voor groepsuitjes

Zilt en Tropisch

Je leert alles over de schaal en schelpdieren waar Zeeland zo bekend om is. Uiteraard ga je deze ook proeven, terwijl je geniet van een spectaculair uitzicht over de oesterbassins en de Oosterschelde. In de middag reis je af naar de tropen. Althans, naar de overdekte mini jungle. Je ontdekt hier de meest kleurrijke bloemen en dieren. 

Culinaire wandelingen

Samen met een gids verken je één van de mooie Zeeuwse steden. Je krijgt de mooiste en meest bijzondere straten, panden en monumenten van de plaats te zien. Tijdens de wandeling worden verschillende restaurants bezocht waar je van een voor-, hoofd- en nagerecht krijgt aangeboden.

Meer informatie over groepsarrangementen

Roosevelt portret

De roots van de familie Roosevelt

Ontdek de rijke culturele geschiedenis van Oud Vossemeer en leer de familie Roosevelt kennen. Combineer Cultuur met culinair. Na een gastvrije ontvangst met koffie en thee en een Zeeuwse lekkernij, ga je met een gids op pad voor een interessante zoektocht naar de ‘roots van de familie Roosevelt’.

Meer informatie over groepsarrangementen

 

Proef Noord-Beveland

Noord-Beveland is omgeven door water. Je vindt er bijzondere natuur, inlagen, schone stranden, authentieke dorpen, goede fietspaden, rust, ruimte en heel veel watersportmogelijkheden. Je brengt een bezoek aan de Deltawerken, waarna je kunt genieten van een heerlijke Zeeuwse bierproeverij.

Oosterscheldekering

Water, water en water

Zeeland bestaat voor een derde uit water. Voor ieders veiligheid zijn de Deltawerken gebouwd om een overstroming als de Watersnoodramp te voorkomen. Deze indrukwekkende werken bezoek je in dit arrangement. Aansluitend maak je een vaartocht over de Oosterschelde, begeleidt door een gids die je alles over dit Nationaal Park en zijn rijke historie kan vertellen.

Meer informatie over groepsarrangementen

Gerelateerde tags: