HomeHome
Visit
Wat te doen
Winkelen in Zeeland
Winkelen in een van de mooiste winkelsteden in Zeeland, Middelburg

Winkelen in Zeeland

Een dagje winkelen hoort bij een vakantie aan de Zeeuwse kust. Elke plaats heeft wel een souvenirwinkel of een winkel met streekproducten. Van kleine boetiekjes tot grotere winkelketens. In Zeeland kun je van alles vinden. Wil je echt shoppen voor kleding, ga dan een dag naar één van de Zeeuwse steden.

De Zeeuwse winkelsteden

Struinen door de winkelstraten, genieten van de gezellige sfeer, van winkelstraat naar één van de terrassen voor een lunchpauze. De steden in Zeeland hebben veel te bieden. Zoek je een mooie combinatie van boetiekjes en grotere winkelketens? Dan kun je het beste naar één van de grotere steden zoals Goes, Middelburg, Vlissingen of Hulst. Hier vind je van alles: van kleding tot accessoires en de leukste souvenirs. 

Wist je dat Goes een échte modestad is? Van de bekendste luxe damesmode merken zijn er zeker 35 te vinden in Goese modezaken. Je kunt deze stad dus niet overslaan in je jacht naar een nieuwe garderobe. ;)

Bloggers geven je tips!

De leukste winkels in...

Sfeerproeven in knusse winkelstraten

Geniet je liever van de gezelligheid in winkelstraten met kleinere boetiekjes? Dan zijn Zierikzee, Sluis, Veere, Renesse en Domburg zeker een bezoek waard. Hier kun je goed terecht voor souvenirs en streekproducten. Haal een ijsje of een koffie to-go en zoek een heerlijke plek uit waar je kunt genieten van de sfeer.

Waar je in Sluis kunt genieten van de bourgondische sfeer kom je in Zierikzee winkeltjes in allerlei historische panden tegen. Er is voor iedereen iets en er is overal wel wat te beleven. Té leuk om over te slaan tijdens je bezoek aan Zeeland dus!

Laat bloggers je inspireren

De leukste winkels in...

Horecagelegenheden

Tijdens of na zo'n dagje shoppen is het natuurlijk heerlijk om bij één van de horecagelegenheden neer te strijken. Gelukkig zijn er genoeg leuke adressen in de Zeeuwse steden. Drink een kop koffie met een stuk gebak, bestel een lekker broodje of geniet van een cocktail en je bent weer helemaal opgeladen!

Heb je zin om chic te dineren? Bezoek dan één van de Zeeuwse sterrenrestaurants!

Weekmarkten

Iedere Zeeuwse stad heeft er één of meerdere: leuke weekmarkten. Van versproducten als groente, fruit, vis en kaas tot vaak ook kleding, sieraden en bloemen. Er is van alles te vinden op de markten. Loop gezellig langs alle kramen. Je komt ogen tekort.