De Zeeuwse winkelsteden op een rij

Wil je een dag wat anders dan strand en zee in Zeeland, ga dan een dag shoppen. De Zeeuwse steden bieden vanalles. Van grote winkelketens tot speciale boutiques. Rust uit en bekijk alles wat je gekocht hebt nog eens op een van de terrassen. En als je uitgerust bent, kun je nog even verder winkelen.

Sluis

Tussen de historische stadswallen vind je het levendige stadshart van Sluis. Een ruim aanbod van kleine winkels, exclusieve namen en de gangbare merken. En omdat de winkels ook op zondag geopend zijn, is het hier altijd een gezellig drukke bedoening.

Zierikzee

Tussen alle monumentenpanden en gezellige terrassen in Zierikzee, zou je haast vergeten om te winkelen. Maar Zierikzee heeft echt een fijn winkelaanbod met afwisselend grote ketens en kleine winkels. Prima om te slagen voor kleding en sieraden.

Middelburg

Monumentenstad Middelburg heeft een prachtig decor  voor de talloze winkels, boetieks en toonaangevende speciaalzaken. Daarnaast vind je hier ook de Drukkery, een van de beste boekwinkels van Nederland.

Goes

Van oudsher kwamen alle boeren, burgers en buitenlui uit heel Zuid-Beveland naar Goes om daar hun boodschappen te doen. Dat merk je nog steeds op dinsdag, de marktdag in Goes. Maar ook op andere dagen is het fijn winkelen in het grote winkelhart van de Ganzestad.

Hulst - Bourgondisch

Hulst

Vestingstad Hulst is een Bourgondische stad met een modern winkelaanbod. In de stad van Vos Reynaerde kun je dwalen tussen de bekende merken en de meer exclusieve winkels. Op zondag kun je hier ook shoppen. Bekijk ook meteen de monumentale Basiliek of maak een wandeling over de stadswallen. 

Gerelateerde tags: