Bekijk andere activiteiten

Slecht weer uitjes

Het kan wel eens tekeer gaan langs de Zeeuwse kust. Best lekker, uitwaaien, maar niet met een nat pak. Dan wil je activiteiten die met slecht weer op hun best zijn. Je kunt overal in Zeeland terecht. Ok mee slecht weer bin je ier onder de pannen.

Binnen

Als het buiten tekeer gaat of te koud is, ben je liefst ergens binnen. Waan je een piraat in het Arsenaal in Vlissingen. Met ruig weer kun je vanuit het Kraaiennest de golven tegen de stadsmuren van Vlissingen zien opspatten. Of ontdek in het Omnium in Goes het tropische bos. Toch een buiten gevoel, terwijl je binnen bent.

Zwembaden

Kun je niet naar buiten omdat het weer het niet toelaat? Dan kun je in de zwembaden of indoorspeeltuinen alsnog je energie kwijt. Zeeland heeft verschillende zwemparadijzen maar sommige vakantieparken en hotels hebben ook hun eigen zwembad. De indoorspeeltuin Klok’Uus geeft je het gevoel alsof je in een grote boerenschuur aan het spelen bent. En wordt het toch weer mooi weer, dan kun je hier ook lekker buiten spelen.

Indoor activiteiten

Een goed alternatief voor een dag strand als het weer wat minder is, is een indoor activiteit. Ga bowlen of lasergamen. In Zeeland zijn verschillende grote en kleinere banen en ruimtes te vinden. Of probeer op een regenachtige dag je weg uit een escaperoom te vinden. Of ga voor een adrenalinekick bij een indoor kartingbaan.

Strand

Naar het strand met slecht weer? Jazeker! Een harde wind doet de golven hoog opspatten, diep weggedoken in je jas aanschouw je het spektakel. Uitwaaien met een beetje nat pak is soms ook wel eens leuk. En daarna opwarmen in een van de strandpaviljoens.

Brugge

Frietmuseum