Uitgaan in Zeeland

Café

Cafés

Grand-cafés, eetcafés, bruine kroegen, feestcafés. Zeeland is een provincie waar je goed een biertje kunt drinken. Zeeland is een fietsprovincie bij uitstek dus zijn er hier ook speciale fietscafés. Of je nu zin hebt om een avondje een kroegentocht te houden, liever ergens in een klein dorpscafeetje aan de bar gaat zitten, of een avondje wilt gaan loungen met fijne clubmuziek, er is keuze zat voor een fijn avondje uit.

Overzicht Zeeuwse cafés

Disco’s

Dansen, genieten, feesten en dat alles met lekker bassende beats erbij. Er zijn het hele jaar disco’s en dancings te bezoeken, maar in de zomermaanden zijn er, zeker in plaatsen zoals Renesse waar veel jongeren komen, nog meer disco’s een hele avond (en nacht) uit je bol te gaan.

Overzicht disco's in Zeeland

Uit eten

Uit eten

Zeeland is een provincie voor lekkerbekken. Vis, mosselen, oesters, kreeft, verser dan hier kun je ze nergens eten. Heerlijk genieten van een lange avond met goed eten, goed gezelschap en dito wijn. Zin in een écht unieke avond? Bezoek dan een van de Zeeuwse sterrenrestaurants waar je in alle luxe geniet van het werk van meesterchefs. 

Vind een restaurant om van te watertanden

Bioscoop

Bioscoop

Een romantische comedy die je doet huilen van de lach, een thriller waardoor je op het puntje van de stoel zit of een 3D-animatie waarmee de kinderen een regenachtige middag lang zoet mee zijn. Verspreid over Zeeland vind je bioscopen en filmhuizen waar je weg kunt dromen met de helden en heldinnen van het witte doek. 

Overzicht bioscopen en filmhuizen

Porgy & Bess

Theaters en podia

Van kleine intieme podia in de Zeeuwse dorpen tot grote schouwburgen en poppodia in de Zeeuwse steden. Er is altijd wel ergens een optreden dat jou een inspirerend avondje uit oplevert. Cabaret, folkmuziek, toneel, pop, opera, hiphop, rock, ballet, stand up comedy of dans, de keuze is ruim in Zeeland. 

Overzicht Zeeuwse theaters
Overzicht Zeeuwse podia