Vissen in Zeeland

Zeeland heeft je als recreatieve visser of sportvisser veel te bieden en is daarom bij visser erg geliefd! Maar wat zijn nu de beste locaties om je hengel uit te gooien en waar in Zeeland zijn hengelsport winkels te vinden. Gelukkig is deze informatie bij ons te vinden en lees je op onderstaande pagina. Waar wacht je nog op, gooi je hengel uit en plaats je beleving/foto op www.fanvanzeeland.nl

Meer informatie over de visgebieden, vergunningen en regelementen vind je terug op de website van Sportvisserij Zuidwest Nederland.

Fruits de Mer

Visstekken

Waar vind je nu de beste visstekken in Zeeland? Gelukkig hoef je hiervoor niet meer oneindig te zoeken maar bezoek je gewoon even de website van Visplanner.

Overzicht visstekken in Zeeland


Fruits de Mer

Hengelsport winkel

Er is niets zo vervelend als zonder visaas of met een gebroken lijn te zitten. Op dit soort momenten is het wel zo handig dat je snel een hengelsport winkel kan vinden. Maar waar bevinden zich deze hengelsport winkels in Zeeland?

Overzicht hengelsport winkels in Zeeland

Fruits de Mer

Visrestaurants

Na een dagje hengelen heb je natuurlijk trek gekregen en ben je wellicht op zoek naar een goed visrestaurant. Gelukkig kent Zeeland een groot aantal visrestaurants waar je de heerlijkste schol, tong, kabeljauw en poon krijgt geserveerd. En wat dacht je van een goed gevulde vissoep? Zalig!

Bekijk ons overzicht aan restaurants

Vishelling

Trailerhellingen

Op zoek naar een geschikte trailerhelling in Zeeland om je vistboot te water te laten. De Visplanner kent ze allemaal. 

Bekijk het overzicht aan trailerhellingen