Gezondheid verbeteren in Zeeland
Bekijk andere activiteiten

Wellness en Onthaasten

Zeeland is tijdelijk dicht. Lees er alles over op Zeelandveilig.nl en kijk voor alle landelijke maatregelen op de website van de Rijksoverheid. Via deze website en onze online kanalen blijven we doen wat we het liefste doen: het mooie van Zeeland laten zien.

Zeeland heeft alle ingrediënten voor een gelukkig en gezond verblijf. Rust, schone lucht, ruimte, vruchtbare grond. Een verblijf aan zee is gezond. Dat is onderzocht en bewezen. Vooral de frisse zeelucht, het zeewater en het zonlicht aan de kust zijn goed voor de gezondheid.

Ontspannen of inspannen

Ga je voor ontspanning of inspanning? Of een combinatie hiervan? De lucht, het land en het water maken Zeeland tot een plek waar je actief buiten wil zijn. Geniet van ontspannen uitjes aan de eindeloze kust, in het achterland of in de contrastrijke natuur.

Gezonde voeding

Zeeland is een paradijs voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. Overal zie je verse, smaakvolle producten. Duurzaam en gezond. En vaak met die typisch zilte ondertoon. Wie uit eten gaat, ontdekt tal van Zeeuwse lekkernijen. Iedere kok heeft zijn eigen recepten, vaak met lokale ingrediënten. Vers van het land of uit de zee.

Wie regelmatig in Zeeland verblijft, plukt daar de vruchten van. Op deze pagina vind je alle informatie voor een gezond en prettig verblijf.

Lees verder

Laat je inspireren