Wellness in Zeeland

De ultieme verwennerij voor je lichaam: maskers, floaten, hot stones, massages, yoga. Je lijf en je huid komen tot rust en jij dus ook. Een weldaad voor lichaam en geest. 

Sauna

Sauna’s

Met hun dompelbaden, Turkse stoombaden en warmtecabines zijn de sauna’s in Zeeland een heerlijke manier om in je vakantieritme te komen. Even helemaal niks. Alle stress van het dagelijks leven eruit zweten, dat afwisselen met af en toe wat kou en aan het eind een heerlijk voldaan en rozig gevoel. Een groot aantal sauna’s biedt naast het reguliere saunabezoek nog allerlei extra verwennerijen zoals beautybehandelingen en massages om de verwennerij compleet te maken.

Kuuroord de Stern

Kuuroorden 

Kuuroord de Stern heeft alleen maar verwenarrangementen. Je kunt ze een half dagje bezoeken voor een snelle behandeling, maar je kunt er ook drie dagen terecht waarbij overnacht in een chalet, heerlijk te eten krijgt en je huid en lichaam helemaal in de watten worden gelegd. Je mag gebruik maken van de sauna en overdag ondergaat je huid de ene na de andere verrukkelijke behandeling. Ook krijg je verschillende soorten massages, van hot stone tot endermologie massage. Zalig!

Wellness Ons Buiten

Wellnessarrangementen

Naast bovenstaand kuuroord zijn er ook hotels en bed and breakfasts die wellnessarrangementen bieden. Van een sauna tot massages en yogasessies in de tuin. Bijzonder is dat je in Zeeland ook een wellnesscamping vindt. Ons Buiten heeft een sauna en een zoutgrot en de mogelijkheid om massages te boeken.

Massages 

In alle Zeeuwse sauna´s kun je ook terecht voor een weldadige massage. Daarnaast kun je ook terecht bij massagepraktijk Domburg en massagepraktijk de KolibrieGeef je lichaam de aandacht die het verdient. Massage werkt ontspannend en verzorgt lichaam en geest.