Over deze locatie

Fijne vakantiewoning voor 2 tot 4 personen op boerderij (actief akkerbouwbedrijf), met mooi zicht op duinen en akkers. Het strand en het centrum van Zoutelande liggen op ongeveer 1,5 km afstand. Zoutelande is één van de kustplaatsen in Nederland met de meeste zonuren en een zuidelijk gelegen strand. Hierdoor wordt Zoutelande ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. In het centrum zijn gezellige terrassen, restaurants en leuke winkels. 

Woonkamer met tegelvloer, loungebank, eettafel en open keuken. Deze keuken is voorzien van: vaatwasser, gaskookplaat, combimagnetron, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed (boxspring). De badkamer is ensuite en voorzien van: inloopdouche, wastafelmeubel, handdoekradiator en toilet. De bank in de woonkamer is een slaapbank (1.60 x 2.00), waarop de 3e en 4e persoon kunnen slapen. Een huisdier is welkom.

Verder zijn beschikbaar: een geheel omheinde tuin met ruim terras, WIFI, kinderbed, -stoel, parkeerplaats en een wasmachine en -droger voor gezamenlijk gebruik. 

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 Zaterdag van 09:00 tot 12:00