Homepage

Bekijk de Zeeland Promotiefilm

... en laat je inspireren door Zeeland. In de spot vind je de mooiste locaties van dit land in zee.

Bekijk ze hier en ontdek hoe mooi Zeeland is.

heilzame zeebadplaatsen

Cadzand-Bad en Domburg, twee heilzame zeebadplaatsen

Domburg en Cadzand-Bad zijn de enige Nederlandse badplaatsen die voldoen aan de kwaliteitscriteria van het Europäischen Heilbäderverband voor Thalassotherapie en het predikaat heilzaam hebben gekregen. De ligging aan zee is gezond voor lichaam en geest. 

Meer over heilzame zeebadplaatsen

Zo zie je Zeeland pas!

Met de ZeelandPas krijg je geweldige voordelen bij attracties, musea, horeca en andere belevenissen. Er zijn in héél Zeeland te gekke acties te vinden. Voor jong én oud, actief de boer op óf lekker relaxen; je ontdekt Zeeland op jouw manier met de ZeelandPas.

Meer over de ZeelandPas

Unieke wielerprovincie

Zeeland heeft een traditie in de wielersport en bracht renners voort als Jo de Roo, Jan Raas en Johnny Hoogerland. Het dynamische Zeeuwse landschap waarin water en land elkaar afwisselen en de wind vaak een sportieve factor is maakt wielrennen in Zeeland tot een unieke ervaring. VVV Zeeland heeft onlangs vijf bewegwijzerde wielerroutes ontwikkeld om Zeeland op de racefiets te ontdekken. 

Meer over wielrennen in Zeeland

Wassersport in Zeeland

Watersport

Voor watersporters zijn er volop spannende sporten in Zeeland: blokarten, golfsurfen, wakeboarden, kitesurfen... thrills te over. Vooral bij de Brouwersdam zijn er eindeloos veel watersportmogelijkheden. De Water Jump is een must voor elke adrenalinejunkie.

Ontdek de Zeeuwse watersporten

Koop je routes online

Boekje met fiets- en wandelroutes

Proef thuis alvast de sfeer en bereid je route door Zeeland optimaal voor; de bloesemroute in de lente, strandwandelingen of een rit langs bunkers. Het aanbod in de webshop is groot.

Naar de webshop

Onze handige Zeeland App

Ontdek Zeeland app voor iphone en android

De hoogtepunten van Zeeland verzameld in één handige app. Met de Ontdek Zeeland App kun je inspiratie opdoen voor je verblijf in Zeeland en ook onderweg is hij heel handig.

Download de Ontdek Zeeland App

Zo zie je Zeeland pas!

De ZeelandPas helpt je Zeeland ontdekken. Met deze pas krijg je geweldige voordelen bij attracties, horeca en andere beleve- nissen. Met de ZeelandPas zie je méér van Zeeland.

Meer over de ZeelandPas


Ontdek de eilanden

  • Goeree-Overflakkee
  • Schouwen-Duiveland
  • Tholen & Sint Philipsland
  • Noord-Beveland
  • Walcheren
  • Zuid-Beveland
  • Zeeuws-Vlaanderen

Goeree-Overflakkee

 

Schouwen-Duiveland

Tholen & Sint Philipsland

Noord-Beveland

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen