Bekijk de Zeeland Promotiefilm

... en laat je inspireren door Zeeland. In de spot vind je de mooiste locaties van dit land in zee.

Bekijk ze hier en ontdek hoe mooi Zeeland is.

Fan van Zeeland - Fotowedstrijd 2014

Fotowedstrijd 2014

Doe mee met de fotowedstrijd op Fan van Zeeland en Laat zien waarom jij Fan van Zeeland bent! Je maakt kans op mooie prijzen: Een vakantiecheque t.w.v. € 250,- van VVV Zeeland Vakantie. De winnaar van de publieksprijs krijgt een dagje varen op het Grevelingenmeer cadeau.

Lees verder en doe mee

Wandelen Cletemspolder Groede

Wandelen

Bijna de hele provincie is dooraderd met een wandelroutenetwerk. Dankzij dit netwerk kun je heel makkelijk je eigen route en afstand bepalen. De routes zijn zo aangelegd dat ze langs de mooiste stukjes Zeeland komen en vaak over speciaal aangelegde onverharde paadjes gaan. Wandelen was nog nooit zo leuk!

Meer over wandelen in Zeeland

Zeeland bestaat 200 jaar en dat vieren we!

Op 20 juli 1814 tekende koning Willem I het besluit waardoor Staats-Vlaanderen toegevoegd zou worden aan Zeeland. Die dag markeert het begin van Zeeuws-Vlaanderen en daarmee ook van de huidige provincie Zeeland. In 2014 bestaat Zeeland dus 200 jaar en dat ga je merken! De regio staat altijd al bol van de evenementen. Maar in 2014 vinden veel extra activiteiten plaats die refereren aan het 200 jarig jubileum.

Koop je routes online

Proef thuis alvast de sfeer en bereid je route door Zeeland optimaal voor; de bloesemroute in de lente, strandwandelingen of een rit langs bunkers. Het aanbod in de webshop is groot.

Naar de webshop

Onze handige Zeeland App

De hoogtepunten van Zeeland verzameld in één handige app. Met de Ontdek Zeeland App (iPhone) kun je inspiratie opdoen voor je verblijf in Zeeland en ook onderweg is hij heel handig.

Download de Ontdek Zeeland App

Zo zie je Zeeland pas!

De ZeelandPas helpt je Zeeland ontdekken. Met deze pas krijg je geweldige voordelen bij attracties, horeca en andere belevenissen in Zeeland.

Meer over de ZeelandPas

Ontdek de eilanden