E-Tuk Veere

De E-tuk's van E-tuk Veere laten je tijdens een spectaculaire rit op een bijzondere manier de omgeving zien en brengen je ook nog eens op de plaats van bestemming.

Meer over de E-Tuk Veere

Zo zie je Zeeland pas!

Met de ZeelandPas krijg je geweldige voordelen bij attracties, musea, horeca en andere belevenissen. Er zijn in héél Zeeland te gekke acties te vinden. Voor jong én oud, actief de boer op óf lekker relaxen; je ontdekt Zeeland op jouw manier met de ZeelandPas.

Meer over de ZeelandPas

Tour de France 2015 in Zeeland

De Tour de France komt naar Zeeland!

Al jaren is geprobeerd om de Nederlandse etappe van de Tour de France een keer in Zeeland te laten eindigen. In 2015 zal dat voor het eerst zijn. Op 5 juli finishen de renners op Neeltje Jans. Alles wat je verder wilt weten vind je op onze Tour de France pagina.

Meer over de Tour de France in Zeeland

Bekijk de Zeeland Promotiefilm

... en laat je inspireren door Zeeland. In de spot vind je de mooiste locaties van dit land in zee.

Bekijk ze hier en ontdek hoe mooi Zeeland is.

Koop je routes online

Boekje met fiets- en wandelroutes

Proef thuis alvast de sfeer en bereid je route door Zeeland optimaal voor; de bloesemroute in de lente, strandwandelingen of een rit langs bunkers. Het aanbod in de webshop is groot.

Naar de webshop

Onze handige Zeeland App

Ontdek Zeeland app voor iphone en android

De hoogtepunten van Zeeland verzameld in één handige app. Met de Ontdek Zeeland App kun je inspiratie opdoen voor je verblijf in Zeeland en ook onderweg is hij heel handig.

Download de Ontdek Zeeland App

Fotowedstrijd 2015

Doe mee aan de Fan van Zeeland fotowedstrijd 2015

Doe mee met de fotowedstrijd op Fan van Zeeland en laat zien waarom jij Fan van Zeeland bent! Je maakt kans op mooie prijzen zoals een geldbedrag van € 250,-.

Naar Fan van Zeeland

Ontdek de eilanden