Bekijk de Zeeland Promotiefilm

... en laat je inspireren door Zeeland. In de spot vind je de mooiste locaties van dit land in zee.

Bekijk ze hier en ontdek hoe mooi Zeeland is.

heilzame zeebadplaatsen

Cadzand-Bad en Domburg, twee heilzame zeebadplaatsen

Domburg en Cadzand-Bad zijn de enige Nederlandse badplaatsen die voldoen aan de kwaliteitscriteria van het Europäischen Heilbäderverband voor Thalassotherapie. De ligging aan zee is gezond voor lichaam en geest. Domburg en Cadzand-Bad zijn de enige Nederlandse badplaatsen die het predikaat heilzaam hebben gekregen.

Meer over heilzame zeebadplaatsen

Zo zie je Zeeland pas!

Met de ZeelandPas krijg je geweldige voordelen bij attracties, musea, horeca en andere belevenissen. Er zijn in héél Zeeland te gekke acties te vinden. Voor jong én oud, actief de boer op óf lekker relaxen; je ontdekt Zeeland op jouw manier met de ZeelandPas.

Meer over de ZeelandPas

Wandelen

Bijna de hele provincie is dooraderd met een wandelroutenetwerk. Dankzij dit netwerk kun je heel makkelijk je eigen route en afstand bepalen. De routes zijn zo aangelegd dat ze langs de mooiste stukjes Zeeland komen en vaak over speciaal aangelegde onverharde paadjes gaan. Wandelen was nog nooit zo leuk!

Meer over wandelen in Zeeland

Wassersport in Zeeland

Watersport

Voor watersporters zijn er volop spannende sporten in Zeeland: blokarten, golfsurfen, wakeboarden, kitesurfen... thrills te over. Vooral bij de Brouwersdam zijn er eindeloos veel watersportmogelijkheden. De Water Jump is een must voor elke adrenalinejunkie.

Ontdek de Zeeuwse watersporten

Koop je routes online

Boekje met fiets- en wandelroutes

Proef thuis alvast de sfeer en bereid je route door Zeeland optimaal voor; de bloesemroute in de lente, strandwandelingen of een rit langs bunkers. Het aanbod in de webshop is groot.

Naar de webshop

Fan van Zeeland - Fotowedstrijd 2015

Fotowedstrijd 2015

Doe mee met de fotowedstrijd op Fan van Zeeland en Laat zien waarom jij Fan van Zeeland bent! Je maakt kans op mooie prijzen: De hoofdprijs is een geldprijs van € 250,00. De themaprijzen zijn: een routepakket t.w.v. € 50,00 (thema: actief buiten), een streekpakket t.w.v. € 50,00 (thema: culinair) en twee toegangskaarten voor Concert at SEA 2016 (thema: festivals).

Lees verder en doe mee

Ontdek de eilanden