Homepage

Ontmoet een Zeeuw

Breng je een bezoek aan Zeeland?! Beleef Zeeland op een inspirerende manier. Maak een afspraak met een Zeeuw. Ervaar het warme welkom van een Zeeuw die u wegwijs maakt. Een Zeeuw met hart voor de provincie. En beleef Zeeland als een Zeeuw! En dan ook nog helemaal gratis...

Meer over Ontmoet een Zeeuw

Zo zie je Zeeland pas!

De ZeelandPas helpt je Zeeland ontdekken. Met deze pas krijg je geweldige voordelen bij attracties, horeca en andere belevenissen in Zeeland. De ZeelandPas helpt je om de diversiteit van Zeeland te ontdekken: met de ZeelandPas zie je méér van Zeeland.

Meer over de ZeelandPas

Tussen april en september 2014 Zeeland bezocht?

Doe dan nu mee aan de online enquête ZeelandPas in en maak kans op een VVV Cadeaubon! Het invullen duurt ongeveer 10 tot 15 minuten en je helpt mee aan de toeristische ontwikkelingen in deze mooie regio.

Naar de online enquête

Wandelen Cletemspolder Groede

Fjoertoer Renesse

Renesse krijgt op 27 september haar eigen Fjoertoer! Een onvergetelijke wandeling (kies uit 7,5, 15 of 21 kilometer) door bossen, duinen en over stranden met finish in Renesse. Onderweg word je telkens verrast met indrukwekkende kunststukjes in vuur en licht, in beeld en geluid.

Lees verder en doe mee!

Bekijk de Zeeland Promotiefilm

... en laat je inspireren door Zeeland. In de spot vind je de mooiste locaties van dit land in zee.

Bekijk ze hier en ontdek hoe mooi Zeeland is.

Koop je routes online

Proef thuis alvast de sfeer en bereid je route door Zeeland optimaal voor; de bloesemroute in de lente, strandwandelingen of een rit langs bunkers. Het aanbod in de webshop is groot.

Naar de webshop

Onze handige Zeeland App

De hoogtepunten van Zeeland verzameld in één handige app. Met de Ontdek Zeeland App (iPhone) kun je inspiratie opdoen voor je verblijf in Zeeland en ook onderweg is hij heel handig.

Download de Ontdek Zeeland App

Fotowedstrijd 2014

Doe mee met de fototwedstrijd op Fan van Zeeland en laat zien waarom jij Fan van Zeeland bent! Je maakt kans op mooie prijzen zoals een vakantiecheque t.w.v. € 250,-.

Naar Fan van Zeeland


Ontdek de eilanden

  • Goeree-Overflakkee
  • Schouwen-Duiveland
  • Tholen & Sint Philipsland
  • Noord-Beveland
  • Walcheren
  • Zuid-Beveland
  • Zeeuws-Vlaanderen

Goeree-Overflakkee

 

Schouwen-Duiveland

Tholen & Sint Philipsland

Noord-Beveland

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen