Welkom op Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee op de kaart

Dorpen en steden Ooltgensplaat Oude Tonge Stellendam Goedereede Ouddorp Image Map

Evenementen op Goeree-Overflakkee

 • vr 25 apr

  Vrouwenbeurs in Expo Evenementenhal

  13.00-21.00 uur Vrouwenbeurs in Expo Evenementenhal, Haringvlietplein 3 in Stellendam. Beurs voor dames ... Lees verder

 • vr 25 apr

  King's night

  Het tribute-event met bands uit de jaren '80 & 90'! Ga samen met je vrienden helemaal los op de ... Lees verder

 • za 26 apr

  Streek- en rommelmarkt bij het Diekhuus

  De Streekmarkt is een markt voor ambachtelijke– en streekproducten van ons ... Lees verder

 • za 26 apr

  Kleedjesmarkt Koningsdag Ouddorp

  Kleedjesmarkt in het centrum van Ouddorp. Reserveer snel uw plaatsje via ... Lees verder

Koningsdag 2014

Op de eerste Koningsdag op Goeree-Overflakkee zijn er weer leuke programma's samengesteld in de verschillende dorpen. De dorpjes liggen allemaal zo dicht bij elkaar dat u best een rondje langs alle plaatsen kunt doen.

Bekijk de Koningsdagprogramma's

Honden op het strand

Honden zijn welkom op de Ouddorpse stranden en mogen op bepaalde locaties ook los “rennen”! Tussen 1 mei en 1 oktober gelden er bepaalde regels voor het los laten lopen van honden. In de winterperiode zijn honden overal op het strand loslopend toegestaan.

Meer informatie over honden in Ouddorp..

Vogelspotten

Vergeet je verrekijker niet als je naar Goeree-Overflakkee komt, in elk seizoen zijn er volop vogels te zien! In de lente en zomer een overvloed aan broedvogels. De vogelkijkhut in het Volgerland bijv., biedt je zicht op tureluurs, kieviten, veldleeuwerik-ken, gele kwikstaarten, een hele reeks eenden en nog veel meer. Loop ook eens naar het uitkijkpunt bij het Scheelhoekbos. Een weids uitzicht over het rietmoeras! Bruine kiekendieven zweven er en de blauwborst, kleine karekiet en rietzanger laten zich hier goed horen!

Stadswandeling

Benieuwd naar de historie van het mooie stadje Goedereede? Maak een wandeling met een deskundige gids door dit prachtige historische stadje! Je krijgt je de mooiste verhalen te horen over Paus Adrianus, Goereese Port en het ‘Bekaf’….Een stadswandeling (1,5 uur & max. 15 personen) is te reserveren bij VVV Ouddorp aan Zee. In de zomermaanden kun je ook als individuele deelnemer meelopen met een stadswandeling, zie VVV-evenementenkrant/-kalender. Wil je zeker zijn van een plaatsje, reserveer dan wel een plaatsje bij VVV Ouddorp aan Zee.

Algemene contactgegevens

VVV Ouddorp aan Zee
Bosweg 2
3253 XA Ouddorp
T. 0187-681789
E. info@vvv-ouddorpaanzee.nl

Uw bedrijf ook op deze website?
Ga dan voor meer informatie naar www.vvvzeelandinfo.nl

Inloggen als participant van VVV Ouddorp om uw vermelding bij te werken

Apps voor je smartphone

Met de handige apps (Fietsroute app, Zeeland app, Deltagids app en Duik app) ontdek je via je smartphone of tablet op je gemak al het moois wat Goeree-Overflakkee en Zeeland te bieden heeft. Op zoek naar mooie fietsroutes, leuke evenementen, het adres van een jachthaven, spannende attracties, mooie plekjes, leuke dagjes uit en fijne overnachtingen?

Download de apps..

Koop je routes online

Proef thuis alvast de sfeer en bereid je route over Goeree-Overflakkee optimaal voor; de tulpenroute in de lente, de pompoenroute in het najaar, strandwandelingen of een wandeltocht door de bunkers. Het aanbod in de webshop is groot.

Ga naar de webshop..