Welkom op Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee op de kaart

Dorpen en steden Ooltgensplaat Oude Tonge Stellendam Goedereede Ouddorp Image Map

Evenementen op Goeree-Overflakkee

 • wo 16 apr

  Filmavond in 'de Overkant'

  19.30 uur Filmavond in ‘de Overkant’ (i.s.m. bibliotheek), Dijkstelweg 33 in Ouddorp. Zaal is ... Lees verder

 • wo 16 apr

  Paasschikmiddag

  14.00 uur Paasschikmiddag in het zaaltje van Recreatiepark Het Oude Nieuwland,  georganiseerd door ... Lees verder

 • wo 16 apr

  Paasstukje maken

  14.00 uur Paasstukje maken in MFG Dorpstienden. Zelf graag een bordje, mesje en snoeischaar ... Lees verder

 • wo 16 apr - wo 30 apr

  Rommelmarkt bij Van der Linde

  8.30-12.00 uur Rommelmarkt in loods van V/d Linde, Zuidweg 3 in Ouddorp. Opbrengst is voor div. goede ... Lees verder

Cadeautip!

Ouddorp meenemen naar huis, dat wil iedereen wel! Neem een handdoek mee met typisch Ouddorpse opdruk, een blik snoepgoed met een Ouddorpse verpakking of een vingerhoedje met Ouddorpse opdruk. Wil je de Ouddorpse vuurtoren meenemen naar huis, zelfs dat kan, als unieke USB-stick, in de vorm van een sleutelhanger, miniatuur of bouwpakketje.

Fietsknooppuntennetwerk

Ook op Goeree-Overflakkee, “van de Punt naar de Plaet” is er een bewegwijzerd netwerk van fietsknooppunten welke over zorgvuldig geselecteerde fietspaden en -wegen gaan. Bij de selectie van deze fietswegen is rekening gehouden met de veiligheid en aantrekkelijkheid van het landschap. Op de plaatsen waar de wegen elkaar kruisen staan de knooppuntenborden. Elk knooppunt heeft een nummer, en zo stippel je gemakkelijk zelf je route uit en bepaal je zelf hoe lang je route wordt.

Bekijk de fietsroutes over Goeree-Overflakkee..

Honden op het strand

Honden zijn welkom op de Ouddorpse stranden en mogen op bepaalde locaties ook los “rennen”! Tussen 1 mei en 1 oktober gelden er bepaalde regels voor het los laten lopen van honden. In de winterperiode zijn honden overal op het strand loslopend toegestaan.

Meer informatie over honden in Ouddorp..

Stadswandeling

Benieuwd naar de historie van het mooie stadje Goedereede? Maak een wandeling met een deskundige gids door dit prachtige historische stadje! Je krijgt je de mooiste verhalen te horen over Paus Adrianus, Goereese Port en het ‘Bekaf’….Een stadswandeling (1,5 uur & max. 15 personen) is te reserveren bij VVV Ouddorp aan Zee. In de zomermaanden kun je ook als individuele deelnemer meelopen met een stadswandeling, zie VVV-evenementenkrant/-kalender. Wil je zeker zijn van een plaatsje, reserveer dan wel een plaatsje bij VVV Ouddorp aan Zee.

Vogelspotten

Vergeet je verrekijker niet als je naar Goeree-Overflakkee komt, in elk seizoen zijn er volop vogels te zien! In de lente en zomer een overvloed aan broedvogels. De vogelkijkhut in het Volgerland bijv., biedt je zicht op tureluurs, kieviten, veldleeuwerik-ken, gele kwikstaarten, een hele reeks eenden en nog veel meer. Loop ook eens naar het uitkijkpunt bij het Scheelhoekbos. Een weids uitzicht over het rietmoeras! Bruine kiekendieven zweven er en de blauwborst, kleine karekiet en rietzanger laten zich hier goed horen!

Algemene contactgegevens

VVV Ouddorp aan Zee
Bosweg 2
3253 XA Ouddorp
T. 0187-681789
E. info@vvv-ouddorpaanzee.nl

Uw bedrijf ook op deze website?
Ga dan voor meer informatie naar www.vvvzeelandinfo.nl

Inloggen als participant van VVV Ouddorp om uw vermelding bij te werken

Apps voor je smartphone

Met de handige apps (Fietsroute app, Zeeland app, Deltagids app en Duik app) ontdek je via je smartphone of tablet op je gemak al het moois wat Goeree-Overflakkee en Zeeland te bieden heeft. Op zoek naar mooie fietsroutes, leuke evenementen, het adres van een jachthaven, spannende attracties, mooie plekjes, leuke dagjes uit en fijne overnachtingen?

Download de apps..

Koop je routes online

Proef thuis alvast de sfeer en bereid je route over Goeree-Overflakkee optimaal voor; de tulpenroute in de lente, de pompoenroute in het najaar, strandwandelingen of een wandeltocht door de bunkers. Het aanbod in de webshop is groot.

Ga naar de webshop..